ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Wanneer u kiest voor Filtreco, dan kiest u voor betrouwbaarheid. Voor degelijkheid. Voor duurzaamheid. U kiest met Filtreco voor kwaliteit. Kwaliteit van techniek, en daarmee kwaliteit van leven voor uw koi.

Filtreco filtersystemen voor koi-vijvers

Kwaliteit voor koi.

Dat is waar het tenslotte om draait: kwaliteit van leven voor uw koi. U koopt geen filtersysteem, omdat u van filteren houdt. U houdt van uw vissen en u vertrouwt op de pure specialist. En op jarenlange ervaring. Want Filtreco is niet nieuw in de branche. Kinderziektes zijn er bij ons al lang geleden uit gefilterd.

Filtreco filtersystemen voor koi-vijvers

Van de bakermat.

Wij hebben alles al een keer gezien. Elke techniek, elke vijver – van Amsterdam tot Berlijn en van de VS tot Japan. Filtreco is van origine één van de eerste fabrikanten uit Nederland, de Europese bakermat voor de koi. Maar inmiddels een van de grotere internationale spelers in dit zeer specialistische vakgebied.

U houdt van uw vissen en u vertrouwt op de pure specialist. U wilt gewoon schoon water – helder en gezond voor uw vissen. Maar voor schoon water moet u wel het juiste filtersysteem kiezen voor uw eigen, specifieke situatie. Daarom heeft Filtreco het breedste aanbod vijver-filters. Met een ongekende servicegraad, de laagste storingsgevoeligheid en een groot installatiegemak. Laat het duidelijk zijn: u kiest met Filtreco voor de beste kwaliteit. Kwaliteit van techniek, en daarmee kwaliteit van leven voor uw koi.
It is clear.

Laatste nieuws en events.

Holland Koi Show
Evenement
HKS (Holland Koi Show)
Filtreco - leaflet
Nieuws
Nieuw: onze leaflet met alles over onze filtersystemen
Vacature bij Filtreco
Vacatures
Vacature: Sales Medewerker

Contact met ons team.

Rens van Dijk
Rens van Dijk
Commercial Assistant
Monique Verhoeckx
Monique Fischer-Verhoeckx
Office
Bram Hurkmans
Bram Hurkmans
Office
Erwin Driessen
Erwin Driessen
Managing Director
Als dealer weet ik dat Filtreco een grote voorraad heeft, waardoor ze altijd direct kunnen leveren. Ik kan mijn klanten daardoor met vertrouwen een snelle levertermijn toezeggen!